My next Cloud

My next Cloud
uw secure cloud stockage platform op maat...

Een eigen platform

Op zoek naar een schaalbare cloud opslag, beveiligd en overal beveiligd beschikbaar? Dan biedt next Cloud de oplossing. Ben je echter op zoek naar een eigen platform voor uw organisatie of bedrijf? Dan vormt my next Cloud een interessante oplossing.

My next Cloud maakt het u mogelijk uw next Cloud server te beheren, eigen gebruikers aan te maken, de grootte van de dataruimtes te bepalen, enz… Dit alles gekoppeld aan uw eigen gratis domeinnaam*, beveiligd met Server side encryption en SSL.

Interaxis voorziet de support, het onderhoud en zorgt dat uw platform up to date is. U gebruikt het platform zonder zorgen.

Intern samenwerken in the cloud. Neem de teugels in handen

Bestanden en mappen synchroniseren

Bewaar uw bestanden en mappen op uw pc/mac en in de cloud. Uw bestanden worden zowel online als offline gestockeerd. Telkens u bestanden wijzigt of toevoegt worden deze automatisch in de cloud geplaatst.

Bestanden archiveren

Ook niet actieve data kunt u in next Cloud plaatsen. Zo bent u zeker dat deze nooit verloren geraken en dient u geen fysieke externe dragers, die op hun beurt defect kunnen gaan, aan te schaffen.

Versiebeheer

Stel u wijzigt een bestand, maar wenst terug te gaan naar een vorige versie. Dit is perfect mogelijk dankzij next Cloud. Van ieder bestand worden standaard verschillende versies bewaard.

Bestanden delen tussen gebruikers of publiek

Alle bestanden binnen next Cloud kunt u delen met vrienden of collega’s binnen next Cloud. U kunt bestanden ook delen met derden. Deze ontvangen een e-mail met een link om het bestand te downloaden.

Bereikbaar via alle devices (desktop, tablet en smartphone)

next Cloud is bereikbaar via diverse devices (pc/mac, tablets en smartphones). Naast de pc/mac versie zijn er diverse ios / Android / Windows phone apps beschikbaar om uw cloudervaring te optimaliseren.

Beveiligde opslag: 256 bit AES en SSL encryptie

Alle data binnen next Cloud wordt gebackupd. De verbinding tussen u en de next Cloud infrastructuur verloopt steeds via een AES SSL versleuteling. Zo zijn we zeker dat er niemand anders meekijkt.

Agenda & taken aanmaken en contactpersonen beheren

Binnen next Cloud kunt u een eigen agenda met taken aanmaken en beheren. Deze kunt u ook delen met andere next Cloud gebruikers. Er is ook de mogelijkheid om uw contactpersonen online te bewaren en te beheren.

Online muziekspeler

Binnen next Cloud kunt u uw muziekbestanden beluisteren dankzij de ingebouwde muziekspeler.

Online tekstbewerker en document Viewer

Next Cloud stelt u in staat bestanden online te wijzigen en te bekijken. Zo heeft u geen word of office applicatie nodig.

Galerij

Binnen Next Cloud kunnen afbeeldingen verzameld worden in gallerijen die als slideshow kunnen bekeken worden.

WebDAV file server

Next Cloud is een volwaardige WebDAV file server. U kunt deze aan tal van WebDAV compatibele applicaties koppelen.

Uw voordelen

 • Lage maandelijkse kostprijs

  Je beschikt al over een eigen veilige cloud stockage vanaf 4,13 euro per maand

 • Geen activatie kosten

  Bij de opstart van onze producten betaalt u geen activatievergoeding

 • Eenvoudig upgraden

  Heeft u meer nodig? Upgraden verloopt snel en vlekkeloos

 • Gebruiksvriendelijk beheersysteem

  Al onze next Cloud pakketten worden beheerd via een secure applicatie

 • Ultraveilige datacentra

  Onze datacentra beschikken over een gegarandeerde stroomvoorziening. De duurzame infrastructuur is verbonden met supersnelle verbindingen waardoor we steeds de beste prestaties voor uw website kunnen garanderen. Uw website bevindt zich in een klasse A datacenter met 24/7 videobewaking en gerichte controle. Het backupsysteem neemt dagelijks een volledige backup van uw sites en data.

 • Gratis 24/7 support

  Ons klanten worden bijgestaan door ons supportteam. Deze zijn 24/7 beschikbaar via de Klantenzone

Uw eigendom en privacy!

De laatste tijd dient zich steeds meer de vraag op: waar blijft onze data? Een niet onbelangrijke vraag, want de privacy wetgeving en verwachtingen van uw klanten verplichten u om zorgvuldig om te gaan met klantgegevens, projectdata en administratie. Desondanks worden vaak Dropbox, Google Drive of soortgelijke diensten gebruikt om data in een online cloud op te slaan en synchroniseren. Uw bestanden worden hiermee o.a. naar buitenlandse datacenters gekopieerd waarvan u niet weet hoe de veilig deze zijn. En dan komen buitenlandse overheden ook nog eens om de hoek kijken, die uw bestanden willekeurig kunnen inzien. De voorwaarden van bovenstaande diensten bepalen dat alles wat u online plaatst automatisch hun eigendom wordt. U verliest aldus de eigendom van uw eigen data en creaties. Stel u voor: uw foto’s op een reclameboodschap in de media!
Actie: 2 maand gratis bij ieder nieuw pakket

Bestel nu een nieuw pakket en ontvang een korting van 2 maanden!

 • SMALL
 • 100 / md
 • dataruimte
 • aantal gebruikers
 • 24/7 support
 • Nood aan minder?

  U bent op zoek naar een goedkopere, maar even veilige oplossing?
  Kies voor next Cloud

Contact

Een voorstel op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: klik hier

support
Need Help?
Support ticket