Reseller worden bij Interaxis verloopt snel en eenvoudig

We onderscheiden 2 Reseller formules:

Product reseller

Resell Partner

  • Product Reseller

    Als Product Reseller brengt u Interaxis producten aan bij uw klanten/ kennissen. Per aangekocht en betaald product bekomt u een vast % of vast bedrag aan commissie op de verkoopprijs exclusief BTW. Interaxis verzorgt de support en facturatie naar de finale klant toe. Een Product Reseller dient niet over een BTW nummer te beschikken. Iedereen kan na het invullen van het aanvraag formulier van start gaan.

    Bent u echter op zoek naar white label producten, dan neemt u best een kijkje bij Resell Parner.

Wie kan Product Reseller worden?

Iedereen. Het enigste dat u dient te doen is uw aanvraag indienen via het volgende formulier. U bekomt een unieke url waarlangs uw klanten / kennissen hun producten kunnen bestellen.

Hoeveel commissie krijgt u als Product Reseller?

Als Product Reseller van Interaxis krijgt u automatisch een vaste commissie toegekend op een selectie producten die u bij ons bestelt. De commissie hangt af van de producten die via uw unieke url verkocht worden. De korting kan oplopen tot enkele tientallen procenten of een vast bedrag per product.

Op welke producten is de commissie van toepassing?

Enkel op de volgende producten: next Hosting (20%), next Domain (10%), next Mail (20%), next Cloud (20%), Conceptmail (20%), next Desktop (20%) en next Server (10%). next software en next Security vallen voorlopig buiten de resell mogelijkheden.

Vanaf wanneer is de commissie geldig?

Uw commissie is van kracht van zodra uw resellersaccount geactiveerd werd en uw unieke code gebruikt wordt bij bestellingen. Jaarlijkse verlengingen van producten geven ook recht op een commissie.

Mogen uw klanten rechtstreeks de helpdesk van Interaxis contacteren?

Jazeker. Zij genieten net als de andere klanten van Interaxis een degelijke service.

Kunnen uw klanten ook van de promoties genieten op de website van Interaxis?

Jazeker, deze korting staat los van uw commissie.

Wanneer wordt de commissie uitbetaald?

Commissies worden per kwartaal uitbetaald.

  • Resell Partner

    Als Resell Partner verkoopt u Interaxis producten onder uw eigen merknaam. U bepaalt zelf de pricing, verzorgt zelf de first line support en factureert zelf naar uw klanten. Interaxis factureert rechtstreeks aan u voor het geheel en voorziet de 2nd line support naar u als afnemer van het product. Een Resell Partner dient over een BTW nummer te beschikken.

Wie kan Resell Partner worden?

Enkel ondernemingen met een geldig BTW nummer kunnen een aanvraag indienen om Resell Partner te worden. Het enigste dat u dient te doen is uw aanvraag indienen via het volgende formulier. Als Resell Partner krijgt u automatisch een vaste korting toegekend op een selectie producten die u bij ons bestelt.

Hoeveel korting krijgt u als Resell Partner?

Dat hangt af van de hoeveelheid producten die u bij ons aankoopt.

0p welke producten is de korting van toepassing?

Enkel op de volgende producten: next Hosting, next Domain, next Mail en next Cloud. de overige producten kunt u aanschaffen via Product Reseller.

Wanneer is de korting van toepassing?

De korting wordt automatisch verrekend bij bestellingen en vernieuwingen van alle in aanmerking komende producten.

Hoe gebeurt de facturatie?

Als Resell Partner sturen we alle facturen rechtstreeks naar u. U factureert door aan uw klant zoals u dat zelf wenst.

Vanaf wanneer is de korting geldig?

Uw resellerkorting is van kracht van zodra uw resellersaccount geactiveerd werd en dit voor al uw toekomstige facturen waarop deze korting van toepassing is.

Mogen uw klanten rechtstreeks de helpdesk van Interaxis contacteren?

Alle ondersteuning van de klant gebeurt door u, de reseller. Uiteraard staat onze helpdesk volledig ter beschikking van de Resell Partner en dit voor zowel technische als administratieve vragen.

Hoe beheer ik de producten van mijn klanten?

Per product bekomt u een controlepaneel waar u alle nodige instellingen kunt bijsturen en accounts voor uw klanten kunt aanmaken.